FIELD-LAB

NRG

Wat hebben we gedaan
Strategie / Media / Creatie

Doel

NRG is wereldleider in onderzoek en productie van belangrijke radio-isotopen in de nucleaire geneeskunde. Mede hierdoor staat Nederland internationaal bekend om zijn hoge standaard in nucleaire geneeskunde. Het biedt daarmee een geschikte plek voor het starten van FIELD-LAB: een samenwerkingsverband voor de ontwikkeling van nieuwe nucleaire medicijnen gericht op de behandeling van kanker. Deze unieke samenwerking tussen onderzoek, geneeskunde, farmacie & industriële partners heeft als ultiem doel: het proces van ontwikkeling to marktlancering te versnellen!

De vraag aan ons: een interne awareness campagne opzetten om alle aangesloten partners te enthousiasmeren, informeren en een podium te geven voor FIELD-LAB.

Oplossing

Het idee: een metaforische weergave van informatie in de vorm van een ‘wereld’, vergelijkbaar met de bestaande omgeving van 30.000perdag. Met het oog op de, in theorie, eindeloos uitbreidbare content is er gekozen voor de vorm van een wolkenkrabber. Een waar altijd nog een verdieping op kan, zodat nieuwe partners makkelijk kunnen aanhaken.

De foyer dient als ‘binnenkomst en ontvangst’, met globale informatie over FIELD-LAB. Iedere partner krijgt een eigen informatieve verdieping, met visuele koppeling naar eigen huisstijl. Ook krijgen ze een uniek ‘hero’ object. Dit is een visualisatie van hun expertise of een fysiek kenmerk.

Resultaat

Deze campagne had als doelstelling intern draagvlak te bouwen bij alle aangesloten partners. Iedereen die heeft meegewerkt heeft enthousiast gereageerd op het platform en de algehele FIELD-LAB samenwerking.

1%
Bereik
1
#
1
#

Vergelijkbare cases

×

WhatsApp met brandwebbing

×