The Voice Kids

Kleertjes.com

Wat hebben we gedaan
Strategie / Media / Creatie

Doel

In seizoen 10 van The Voice Kids is kleertjes.com de trotse hoofdsponsor en fashionpartner. Aan brandwebbing de opdracht om deze nieuwe partnership vorm te geven. Bij kleertjes.com staat ‘the joy of growing together’ centraal. Deze groei willen we spiegelen aan de groei van de talenten bij The Voice Kids.

Een stijgende brand awareness en herkenning van de propositie van Kleertjes.com – hét online warenhuis met 150 topmerken voor ouders én kids in de leeftijd 0-16 jaar – zien we als meetbare doelen.

Oplossing

In samenwerking met AdAlliance en ITV is door brandwebbing “Choose your style. Take the stage” als scharnierpunt van het partnership gecreëerd. Hierin zien het ‘zelf kiezen van je stijl’, wat past bij zowel de deelnemers van The Voice Kids als bij de doelgroep  van kleertjes.com, terugkomen. Het branded content partnership hebben we groots neergezet middels een 360 graden campagne. Van de in-program modemachine tot het winnen van kleedgeld via een brand promotion, van TVC’s tot billboarding, van online content op de socials tot een kleertjes.com capsule collectie van de vier The Voice Kids finalisten.

Resultaat

Het jubileum seizoen van The Voice Kids werd goed bekeken. Met gemiddeld meer dan 1,5 miljoen kijkers (leeftijd 6+) had RTL4 ook het grootste zenderaandeel op de vrijdagavond. De onafhankelijke tracking van MeMo2 liet zien dat kleertjes.com gelijk in het eerste jaar de hoogste sponsorbekendheid had van alle merken. Kleertjes.com werd beoordeeld als een zeer passende partner van het programma. Ook liet de metingen significante stijgingen in merkbekendheid, merkimago en propositiebekendheid zien. Die waren direct te koppelen aan de sponsorship.

1%
Bereik
1
#
1
#

Vergelijkbare cases

Menu
×

WhatsApp met brandwebbing

×