Recht uit de Praktijk

DAS

Wat hebben we gedaan
Strategie / Media / Creatie

Doel

De mensen van DAS zijn meesters in juridische hulp. Met deze hulp kun je juridische en financiële problemen oplossen of juist voorkomen. Dit doet DAS voor consumenten en ondernemers. DAS is de grootste juridische dienstverlener van Nederland. DAS heeft ons de volgende vraag gesteld: 

Hoe kunnen we mensen bewust maken van hun juridische risico’s? Hoe kunnen we op een positieve manier (zonder angst aan te jagen) de toegevoegde waarde van DAS laten zien?

Oplossing

Door Recht uit de praktijk laten we een groot publiek kennis maken met de juridische risico’s die zij elke dag lopen en de rol die DAS daarin speelt. Via mediapartner De Telegraaf publiceren we in het eigen DAS dossier particuliere en zakelijke verhalen, die aangejaagd worden door banners en homepage-posities. Met ‘Recht uit de praktijk’ bieden we een bundeling van verhalen vanuit het perspectief van de jurist, waarin ‘het recht’ toegankelijk is voor iedereen. Deze verhalen zijn gebaseerd op de casuïstiek van DAS. 

We laten zien wat voor soort problemen er kunnen zijn en dat zo’n probleem vaak meerdere kanten heeft.

Resultaat

Het dossier op de Telegraaf.nl scoort boven verwachting. De KPI’s zijn tijdens de campagneperiode al behaald. De pageviews KPI van 500.000 is ruim behaald en ook de article view van 400.000 is behaald. De kwaliteit van de lezers tijdens deze campagne is erg hoog. De leestijd op de artikelen ligt zeer stabiel rond de twee minuten. Dit geldt ook voor de verhalen lezers op de DAS.nl website vanuit de campagne. De artikelen worden aangejaagd via display, social en homepage en fluid ads op Telegraaf.nl.

1%
Bereik
1
#
1
#

Vergelijkbare cases

×

WhatsApp met brandwebbing

×