Over ons

Wij bedenken, maken en plaatsen content om de marketingdoelen van onze klanten te behalen. Dat doen we al sinds onze oprichting in 2008. De kern van ons bureau bestaat uit specialisten in creatie en media die samen met de projectleads de mooiste projecten en campagnes opleveren. Wij speuren naar inzichten om content te maken die mensen in beweging zet. En bedenken de slimste media-aanpak om ze te bereiken. We zeggen niet voor niets: great audiences, great content.

Werkwijze

Goed werk draait om goede samenwerking. Met onze klanten of via research gaan we op zoek naar de beste inzichten. Gemixt met een flinke portie creativiteit komen we tot verrassende concepten en formats. We bedenken de bijbehorende mediastrategie en met onze mediapartners vinden we bereik en opvallende contactmomenten met de doelgroep. De continue resultaten en data van deze inzet helpen ons weer aan nieuwe inzichten die ook onze klanten en mediapartners inspireren.

Only Groep

Sinds 2020 is brandwebbing onderdeel van Only creative entrepreneurs, een groep creatieve bureaus die elkaar aanvullen. Met goede en leuke mensen om mee samen te werken, of het nu gaat om het bouwen van een website, een serie teksten of een merkstrategie. Dus is jouw vraag breder dan content of media, dan halen we graag een broer of zus erbij.

Team

Communicatie is mensenwerk. Het gaat niet over de grootste budgetten, over wie het hardst kan schreeuwen of de duurste systemen heeft. Het gaat over wie er aan de knoppen zit.

brandwebbing heeft de juiste mensen in huis; strategen, creatieven, mediaprofessionals en project leads die alles in goede banen leiden. Wij werken vanuit multidisciplinaire teams met passie aan de projecten voor onze klanten.

Nannie is wysiwyg, enthousiast en houdt van aanpakken. Haar kracht ligt in het snel doorgronden van de marketingcommunicatie problematiek en het vinden van de oplossingen.

Nannie Gieles

Managing Director

Rembrandt is inspirerend, gepassioneerd & een tikje eigenwijs. Door zijn brede interesses koppelt hij onverwachte elementen aan elkaar. Hij staat graag op het podium om over het vak te vertellen.

Rembrandt Smids

Creative Director

Jorn maakt het onmogelijke mogelijk. Met zijn mix van marcom, tech en doorzettingsvermogen creëert hij first-mover-advantage voor zijn klanten. Als pionier in de digitale marcom is hij veelgevraagd spreker en docent.

Jorn Moraal

Media Director

Lennart is een mediaman in hart en nieren. En één die zijn mannetje staat als de discussie zicht ontvouwt over het doel en de opzet van een campagne. Pure passie!

Lennart Morselt

Media Strategy

Als Zeeuwse waait Daphne met alle winden mee, over het Utrechtse land of over zee. Ze is overal voor te porren, op werkgebied gaat dat van websites beheren tot social mediacampagnes. In haar vrije tijd is dat van musea bezoeken tot een speciaal bierproeverij.

Daphne Schot

Project Lead

Als je denkt, wat is het daar lekker op orde bij brandwebbing: dat komt door onze Office Manager Ingrid. Naast structuur brengt ze ook verleiding want ze bakt graag. Zelf wandelt ze alles eraf met haar labradoodle Bowi.

Ingrid Spaan

Office manager

Met haar vrolijke lach, brengt Ellis altijd gezelligheid op kantoor. Ook vertaalt ze dit door in haar creaties. Ze krijgt geen genoeg van video en maakt in haar vrije tijd dan ook graag video’s. Verder leest ze veel en houdt ze van koken.

Ellis Kopier

Creative

Van groenten zaaien en opkweken tot het in de pan hakken voor een nieuw recept, of als spits op het hockeyveld, Else zorgt dat het allemaal voor elkaar komt. Haar sweet spots zijn Koreaanse series en haar neefje en nichtje.

Else van Wulfften Palthe

Project Lead

Tijn heeft controle en spelinzicht. Zowel op het basketbalveld als op het campagneveld laat hij iedereen achter zich. Vergis je niet in zijn vriendelijke voorkomen, hij is een data-monster!

Tijn Hoekstra

Media Professional

Wat Lieke haar favoriete cijfer is weten we niet, maar dat cijfers haar favoriet zijn is duidelijk! Ze reist met evenveel gemak de hele wereld over als door een stapel jaarcijfers.

Lieke Breijer

Finance

Samara vertelt haar verhalen door content en motion design, fotografie, illustratie en het scherp editen van video’s. Thuis zit ze ook niet stil en maakt haar eigen dumplings, sushi of curry's. In de uren die overblijven gaat ze skeeleren, boksen of wandelen.

Samara van Vliet

Creative

Thomas is zowel rustig als sociaal met een groot inlevingsvermogen. Gelukkig maar, want daardoor kan hij zich goed verplaatsen in de doelgroepen van onze klanten. Hij is in het wild te spotten in de grachten van Utrecht, met een wijntje en een berg vrienden.

Thomas Hak

Media professional

Nadja wordt ook wel omschreven als ‘creativiteit op pootjes’. Ze bewandelt graag de ongebaande paden en baant haar eigen weg. Haar concepten en copy zijn vaak doorspekt met de humor waarmee ze als stand-upper op het podium staat.

Nadja Schijveschuurder

Copywriter

Bij deze vrolijke, sportieve gast vergeet je bijna dat hij een uiterst scherpe klantadviseur met een flexibel marketingbrein is, die graag met de klant meedenkt. In de vakantie verkast hij met zijn gezin naar Italië, om te mountainbiken en te genieten van het eten.

Thijs Crone

Client service director

Het is maar weinigen gegeven: zowel creatief als planmatig projecten managen. In haar vrije tijd zweept ze onschuldige sportschoolbezoekers op om tot het uiterste te gaan tijdens hun zumbales. Die energie neemt ze ook mee bij het begeleiden van projectteams.

Celine Simons

Content manager

Onze performance marketeer Stan is een echte data-vreter met oog voor detail. Hij past met zijn down to earth persoonlijkheid en als tech-liefhebber perfect in ons team. Voor een dag in het groen, staat hij graag vroeg op, en ja, ook na een game-avondje met vrienden.

Stan Coenders

Performance marketeer

Vacatures

Nice to meet you! brandwebbing is flink aan het groeien. Daarom hebben we vaak vacatures. Benieuwd of er iets voor jou bij zit? Klik dan hier

×

WhatsApp met brandwebbing

×