Over ons

Wij bedenken, maken en plaatsen content om de marketingdoelen van onze klanten te behalen. Dat doen we al sinds onze oprichting in 2008. De kern van ons bureau bestaat uit specialisten in creatie en media die samen met de projectleads de mooiste projecten en campagnes opleveren. Wij speuren naar inzichten om content te maken die mensen in beweging zet. En bedenken de slimste media-aanpak om ze te bereiken. We zeggen niet voor niets: great audiences, great content.

Werkwijze

Goed werk draait om goede samenwerking. Met onze klanten of via research gaan we op zoek naar de beste inzichten. Gemixt met een flinke portie creativiteit komen we tot verrassende concepten en formats. We bedenken de bijbehorende mediastrategie en met onze mediapartners vinden we bereik en opvallende contactmomenten met de doelgroep. De continue resultaten en data van deze inzet helpen ons weer aan nieuwe inzichten die ook onze klanten en mediapartners inspireren.

Only Groep

Sinds 2020 is brandwebbing onderdeel van Only creative entrepreneurs, een groep creatieve bureaus die elkaar aanvullen. Met goede en leuke mensen om mee samen te werken, of het nu gaat om het bouwen van een website, een serie teksten of een merkstrategie. Dus is jouw vraag breder dan content of media, dan halen we graag een broer of zus erbij.

Team

Communicatie is mensenwerk. Het gaat niet over de grootste budgetten, over wie het hardst kan schreeuwen of de duurste systemen heeft. Het gaat over wie er aan de knoppen zit.

brandwebbing heeft de juiste mensen in huis; strategen, creatieven, mediaprofessionals en project leads die alles in goede banen leiden. Wij werken vanuit multidisciplinaire teams met passie aan de projecten voor onze klanten.

Nannie is wysiwyg, enthousiast en houdt van aanpakken. Haar kracht ligt in het snel doorgronden van de marketingcommunicatie problematiek en het vinden van de oplossingen.

Nannie Gieles

Managing Director

Rembrandt is inspirerend, gepassioneerd & een tikje eigenwijs. Door zijn brede interesses koppelt hij onverwachte elementen aan elkaar. Hij staat graag op het podium om over het vak te vertellen.

Rembrandt Smids

Creative Director

Jorn maakt het onmogelijke mogelijk. Met zijn mix van marcom, tech en doorzettingsvermogen creëert hij first-mover-advantage voor zijn klanten. Als pionier in de digitale marcom is hij veelgevraagd spreker en docent.

Jorn Moraal

Media Director

Lennart is een mediaman in hart en nieren. En één die zijn mannetje staat als de discussie zicht ontvouwt over het doel en de opzet van een campagne. Pure passie!

Lennart Morselt

Media Strategy

Sophie – van oorsprong Tukker – behoudt altijd de rust en weet zo moeiteloos structuur en overzicht te creëren in projecten. Met haar droge humor weet ze ook iedereen aan het lachen te maken en dat komt goed van pas in het medialandschap.

Sophie Bode

Project Lead

Rianne overziet vanuit zen-houding al haar projecten. Van campagne tot storytelling en van DMP tot print. Voor alles wat een beetje extra positiviteit nodig heeft schakelen wij Rianne in.

Rianne van Capelle

Project Lead

Met haar vrolijke lach, brengt Ellis altijd gezelligheid op kantoor. Ook vertaalt ze dit door in haar creaties. Ze krijgt geen genoeg van video en maakt in haar vrije tijd dan ook graag video’s. Verder leest ze veel en houdt ze van koken.

Ellis Kopier

Creative

Esther doet graag het onverwachte: iets met stille wateren. Haar hobby’s? Lezen, koken, wandelen in de natuur, maar ze zegt ook geen nee tegen en potje rugby of voetbal. Verder houdt ze zich graag bezig met copy en alles rondom social media.

Esther Koeckhoven

Project Lead

Tijn heeft controle en spelinzicht. Zowel op het basketbalveld als op het campagneveld laat hij iedereen achter zich. Vergis je niet in zijn vriendelijke voorkomen, hij is een data-monster!

Tijn Hoekstra

Media Professional

Wat Lieke haar favoriete cijfer is weten we niet, maar dat cijfers haar favoriet zijn is duidelijk! Ze reist met evenveel gemak de hele wereld over als door een stapel jaarcijfers.

Lieke Breijer

Finance

Michelle brengt de gezelligheid van Brabant binnen het team! Met nieuwe inzichten en een zak chips paraat pakt ze elk project aan. Professioneel en doortastend. Laat je verrassen door haar PM skills of de perfecte kop koffie!

Michelle van Heesewijk

Project Lead

Als Zeeuwse waait Daphne met alle winden mee, over het Utrechtse land of over zee. Ze is overal voor te porren, op werkgebied gaat dat van websites beheren tot social mediacampagnes. In haar vrije tijd is dat van musea bezoeken tot een speciaal bierproeverij.

Daphne Schot

Project Lead

Rob is een luisterende en fanatieke teamspeler, hij wordt enthousiast van doordachte concepten en creaties en heeft daarbij veel ervaring als Art Director. Maak hem blij met lekker eten, koken, muziek, reizen, bier en een survival run.

Rob Reitsma

Creative

Ayhan verdiept zich graag in nieuwe dingen, zo is hij uitgegroeid tot animatiekenner en -maker. Zijn enthousiasme verwerkt hij graag in zijn creaties en hij is dol op random feitjes. Zo houdt hij van koffie en is zijn lievelingskleur blauw en is hij Turks aan het leren.

Ayhan Bilgin

Intern Creative

Uitersten combineren, dat kan Louise als de beste. Met haar stoere voorkomen verwacht niet iedereen dat ze hockeyt. Ze sport dan ook vier keer in de week en mist liever geen feestjes. Deze harde werker combineert LinkedIn en media met creatie en ontwerp. Een alleskunner.

Louise Monte

Intern Media

Vacatures

Nice to meet you! brandwebbing is flink aan het groeien. Daarom hebben we vaak vacatures. Ben jij creatief en heb je een passie voor content? Of houd je van media, cijfers en data? Of ben je juist een ster in het managen van projecten? Laat dan van je horen!

Bij ons sluit je aan het eind van de dag je laptop gegarandeerd af met een glimlach. We zijn enthousiast, werken hard en zijn gemotiveerd, maar hebben ook veel lol met elkaar. Doe je mee?

  • Op dit moment  hebben we plek voor een enthousiaste stagiair(e).We zijn op zoek naar een positieve creatieveling met een focus op (digitale) content marketing. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de vacature hier.
Menu
×

WhatsApp met brandwebbing

×