13 July 2023

brandwebbing XV jaar - Theatershow ‘Schittering’

Vorige maand was het zover; we vierden dat brandwebbing al 15 jaar bestaat! Dat deden we op een manier die helemaal bij ons past: een theatershow met zowel lichte noten, inhoudelijke kennis, muziek, als humor. En samen met alle mensen die ons lief zijn. Dat zijn onze klanten, onze oud medewerkers en onze dierbaren. Heerlijk om die te kunnen fêteren.

De viering stond in het teken van 'licht'. Want licht prikkelt onze ogen en brein om te kijken. Écht te kijken! En wij keken terug naar 15 jaar brandwebbing en alle mensen die we hebben leren kennen. Joris Aperghis, CEO van WE Fashion, vertelde over de mijlpalen in marketing, onze eigen media strategy director Jorn deelde the good, the bad and the ugly over AI, én we kregen een prachtig muzikaal intermezzo van oud The Voice Kids deelneemster Faela van Deyzen. En dat was nog niet alles! We genoten van het pianospel van Marco van Duuren, de spelshow met Frans de Vries, Bart Frencken, Mascha Colmans-de Graaf én natuurlijk de comedyfinale van Dolf Jansen. En laten we natuurlijk onze hosts niet vergeten: Rembrandt Smids & Nannie Gieles!

Dolf Jansen sloot de avond af met een comedyfinale en in de voorbereidende gesprekken hierover hebben we heel duidelijk gemaakt dat we absoluut géén reclamebureau zijn. Nou, dát hebben we geweten: te pas en te onpas noemde hij ons 'fantastisch content- en reclamebureau brandwebbing'. Veel dank Dolf! ;)

Wat hebben we genoten! En, belangrijker, wat hebben we veel berichten gekregen van velen dat zij zo’n fantastische avond hebben gehad. Daar doen we het voor.

Nog even met ons mee nagenieten van theatershow ‘Schitterring’? Kijk dan hier de aftermovie!

Rembrandt Smids

Creative Director

Ook interessant

Meer van ons zien?

Wij delen geregeld inkijkjes in onze manier van werken en dagelijkse gang van zaken op kantoor, op Instagram en LinkedIn. We vinden het leuk als je ook aansluit!